MEER DAN BOUWEN

Heeft u ook een renovatie gepland, heeft u mooie ideeën of twijfelt u nog?

Wij overtuigen u graag! Ieder project krijgt van ons dezelfde aandacht en we komen altijd met oplossingen op maat. Wij bouwen graag samen met jou een mooie wereld.

Bij Sk Construction Company doen we het iets anders. Wij zijn aannemers met een groot gevoel voor design. U mag dan ook veel creativiteit van ons verwachten bij de invulling en uitvoering van uw bouwproject.

Een gesprek over uw bouwplannen begint bij Sk Construction Company met veel vragen van onze kant. We horen graag waarom u wilt renoveren. Wilt u meer comfort of is een renovatie nodig? Hoe wilt u bij u thuis wonen en wat is uw gezinssamenstelling? Op basis van uw antwoorden zetten wij onze creativiteit aan het werk en geven eerlijk advies over vele oplossingen. Ons definitieve plan kan daarom afwijken van uw oorspronkelijke idee, maar past beter bij uw persoonlijke woonwensen.

Onze affiniteit met design zorgt ervoor dat we altijd een stap verder gaan, bijvoorbeeld door het interieur mee te nemen in het totaalplan. Onze medewerkers zijn volledig verantwoordelijk voor hun eigen projecten die aansluiten bij hun talenten. Zo ben je verzekerd van een consultant die niet alleen deskundig en creatief is, maar ook zeer betrokken.